2019 – ieji – veiklos vystymo metai

Praėję metai įmonei AVECTUS buvo sėkmingi – lyginant su 2018 – aisiais įmonės apyvarta augo net 65 %. Kilimą lėmė profesionalus požiūris į statybos procesus, laiku priimti teisingi sprendimai, Vokietijos ir Olandijos rinkų pasitikėjimas ir augančios darbų apimtys.

Veiklos kryptis ir projektai

2019 – aisiais AVECTUS pagrindinių paslaugų sąraše vyravo išorės ir vidaus apdaila. Gausa paižymėjo projektai Vokietijoje ir Olandijoje, įgyvendinome individualius užsakymus bei ieškojome geriausių sprendimų komerciniams objektams. Vienas didžiausių praėjusių metų projektų – „Continental“ gamykla ir jos įrengimo darbai Kaune. AVECTUS kompanija prisidėjo atliekant vidaus apdailos darbus.

                 

Kokybišką ir išskirtinį darbų atlikimą lėmė plečiamos specialistų gretos. Pradėjome bendradarbiauti su patyrusiais dizaineriais,  su jų pagalba sukūrėme viešbučio bei gyvenamųjų namų kvartalo vizualus.

Dirbdami tiek su didesniais, tiek su mažesniais klientais ieškojome individualių ir modernių sprendimų, siekėme bendradarbiauti ir užtikrinti aukštą patikimumo lygį.

                 

Orientacija į didesnius projektus

2020 – iesiems esame išsikėlę nemažus tikslus – susitelksime į didesnius projektus ir toliau stiprinsime pozicijas Olandijos rinkoje. Sieksime užtikrinti nuoseklų augimą ir toliau ugdyti asmenines profesines savybes.